Kontakt
Aannmersbedrijf Hetter Bouw
Slawijkseweg 15
7077 AM Netterden
Homepage:www.hetterbouw.nl
Telefoon:0315239021
Fax:

Een huis in goede conditie

Als aannemersbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het onderhouden van woningen en bedrijfspanden. Goed onderhoud aan een woning of pand is van groot belang, maar wordt vaak enorm onderschat. Door tijdig de woning te controleren en te onderhouden kunnen onverwachte kostenposten voor een renovatie of restauratie worden voorkomen. Een goed onderhouden woning zorgt voor een veilige en gezonde leefsituatie.Daarnaast wordt waardevermindering voorkomen.

Wij van aannemersbedrijf Hetter Bouw kunnen dit onderhoud uit handen nemen. Zo ben je er van verzekerd dat alle punten tijdig worden aangepakt. Want vergeet niet: hoe sneller je een probleem verhelpt, hoe lager de kosten zullen zijn. Wij kunnen de dakgoot repareren of vervangen, een kozijn (deels) herstellen of de dakkapel vervangen zodat deze er weer jaren tegen kan.

Onderhoudsarme en duurzame materialen

We kunnen onderhoud uitvoeren, volledig in de stijl van de woning en met gebruik van enkel traditionele materialen. Maar je kunt er ook voor kiezen om onderhoudsarme en duurzame materialen toe te passen. Wij kunnen je daar uitstekend in adviseren door de staat van het onderhoud te bekijken en een onderhoudsplan op maat op te stellen. Wij geven je een eerlijk en gedegen advies en leveren natuurlijk alleen kwaliteitswerk waardoor de woning er weer jaren tegen kan.

Waarom Hetter Bouw

Kies je voor Hetter Bouw, dan kies je voor een persoonlijk advies, heldere en open offerte, geen onverwachte kosten, een strakke planning en duidelijke communicatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Onderhoudswerkzaamheden

Bij Hetter Bouw kun je onder andere terecht voor de volgende onderhoudswerkzaamheden:

  • Het vervangen van een raam- of deurkozijn
  • Het herstellen van waterschade bij een lekkage
  • Het vervangen van kapotte, versleten of beschadigde dakbedekking
  • Repareren van beschadigd voegwerk of scheuren in het metselwerk
  • Herstellen van de dakgoot en het uitvoeren van kleine reparaties

Maar bij onderhoud kun je ook denken aan het repareren van een lekkende kraan, het vervangen van het hang- en sluitwerk van een raam of deur of een klemmende deur.