Kontakt
Aannmersbedrijf Hetter Bouw
Slawijkseweg 15
7077 AM Netterden
Homepage:www.hetterbouw.nl
Telefoon:0315239021
Fax:

Nieuwbouw van Hetter Bouw

20161013_120002_001.jpg

Niet alleen in de Achterhoek en omgeving, maar ook in andere delen van Nederland en Nordrhein-Westfalen (Duitsland) bouwt Aannemersbedrijf Hetter Bouw schitterende woningen voor de particuliere woningmarkt. Kenmerkend voor deze woningen zijn het hoge kwaliteitsniveau en de luxueuze uitstraling.

Schuren en garage’s

Naast woningbouw is Hetter Bouw ook gespecialiseerd in nieuwbouw opslagruimtes. Deze (bij)gebouwen kunnen in dezelfde stijl en uitstraling worden gebouwd als de hoofdwoning. Maar ook wanneer je andere ideeën of wensen hebt is Hetter Bouw de juiste aannemer voor het project. Bij ons is namelijk alles mogelijk!

Overkapping of serre

Met een mooie overkapping of serre creëren we het echte buitenleven in je achtertuin. Wil je in het voor- of najaar toch al kunnen genieten van het buitenleven, ondanks de regen of wind? Dan is een serre of overkapping de ideale oplossing. Heb je interesse? Wij geven vrijblijvend advies of brengen een passende offerte voor je uit.

Utiliteitsbouw

Met utiliteitsbouw bedoelen we eigenlijk het bouwen van kantoorpanden, winkels, scholen en zorginstellingen. Wij ontwikkelen bedrijfspanden voor vrijwel elke sector. Ook voor utiliteitsbouw moet je bij Hetter Bouw zijn, want:

  • Wij brengen een open en heldere offerte uit
  • De juiste kennis, ervaring en contacten
  • Van ontwerp tot en met realisatie
  • Uitstekende kwaliteit en uitmuntende service

Kijk ook op www.nieuwbouwachterhoek.nl voor informatie