Kontakt
Aannmersbedrijf Hetter Bouw
Slawijkseweg 15
7077 AM Netterden
Homepage:www.hetterbouw.nl
Telefoon:0315239021
Fax:

Duurzaam verbouwen; denk aan de toekomst

Wil je een bestaande woning laten verbouwen? Bij Aannemersbedrijf Hetter Bouw is je verbouwing in goede en vakbekwame handen. Een huis verbouwen is vaak een grote en lastige klus, die je slechts één of enkele malen in je leven zult laten uitvoeren. Bij Hetter Bouw kun je onder andere voor de volgende verbouwingsprojecten terecht:

  • Een uitbreiding van de woning
  • Het herinrichten van een woonkamer en / of keuken
  • Een nieuwe dakopbouw
  • Een serre, veranda, carport of erker
  • Een nieuwe tegelvloer
  • Het plaatsen van een scheidingsmuur

Wij regelen alles voor je

Je kunt bij Hetter Bouw terecht voor de complete zorg en aandacht van je verbouwproject. Zo maken we de bestektekeningen en verzorgen eventueel de vergunningen voor je. Voor alles is wel een oplossing te vinden.

Duurzame oplossingen

Duurzame woningen zijn niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de bewoners. Daarnaast is een duurzame woning energiezuinig en kun je dus behoorlijk op de energiekosten besparen. Zo voorkom je ook vervuiling en bespaar je op kostbare grondstoffen.


Dat kost eenmalig geld, maar hierdoor verlaag je structureel de energiekosten. Daarnaast maak je de woning een stuk comfortabeler. Je kunt hierbij denken aan dak-, gevel- of vloerisolatie. Natuurlijk kun je ook de oude kozijnen met enkel glas vervangen door moderne kunststof kozijnen met HR++ beglazing.

Staat er nog een onzuinige cv- of combiketel in huis, of een elektrische boiler? Overweeg deze dan te vervangen door een hoog rendement combiketel. Deze ketels zijn vele malen efficiënter en verbruiken veel minder gas.

Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en betaalbaar. En ook wanneer de zon niet schijnt is er voldoende licht om elektriciteit op te wekken met zonnepanelen. Het rendement van zonnepanelen is momenteel vergelijkbaar met een rente van +/- 5% op een spaarrekening. Daarnaast kun je momenteel nog 21% op de aanschaf en installatie besparen door de btw terug te vragen.