Kontakt
Aannmersbedrijf Hetter Bouw
Slawijkseweg 15
7077 AM Netterden
Homepage:www.hetterbouw.nl
Telefoon:0315239021
Fax:

Aan- en uitbouw

Woonwensen veranderen in elke nieuwe fase van het leven. Niet alleen de gezinssamenstelling, maar ook het woonplezier kan hiervoor een reden zijn. Heb je extra woonruimte nodig, maar wil je liever niet verhuizen? Een aan- of uitbouw kan verrassend veel extra ruimte opleveren. Wij helpen maar al te graag om je persoonlijke voorkeuren en woonwensen op papier te zetten en uit te werken tot een prachtige aan- of uitbouw.

Wat is het verschil

Aan- en uitbouw zijn twee woorden die vaak voor hetzelfde worden gebruikt: een constructie die tegen de bestaande woning wordt aangebouwd. In de praktijk zijn een uitbouw en aanbouw echter twee verschillende dingen. Een aanbouw is in principe een afzonderlijke ruimte die wordt toegevoegd aan het hoofdgebouw. Bij een uitbouw vergroot je in principe een reeds bestaande ruimte. Zo kun je bijvoorbeeld een keuken of woonkamer uitbouwen.

Geregeld van A tot Z

Aannemersbedrijf Hetter Bouw neemt al het werk uit handen. Denk hierbij aan het verzorgen van de tekeningen, het aanvragen van de benodigde vergunningen en het leveren van een advies op maat. Natuurlijk verzorgen we ook de aan- of uitbouw zelf en werken dit tot in de puntjes voor je af.