Kontakt
Aannmersbedrijf Hetter Bouw
Slawijkseweg 15
7077 AM Netterden
Homepage:www.hetterbouw.nl
Telefoon:0315239021
Fax:

BouwGarant

Het keurmerk BouwGarant is met ruim 1450 aangesloten bouwbedrijven het grootste keurmerk in de bouwbranche. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel opdrachtgevers bewust kiezen voor een bouwbedrijf dat het keurmerk BouwGarant draagt.

BouwGarant biedt op drie pijlers zekerheid:

  • Kwaliteit
    De deelnemers van het BouwGarant keurmerk worden periodiek getoetst. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u met een betrouwbaar bedrijf in zee gaat dat de zaakjes op orde heeft.
  • Garantie
    Door garantie af te sluiten kiest u voor extra zekerheid. In het geval dat de aannemer zijn verplichtingen niet nakomt, dan bent u daarvoor verzekerd. Bekijk natuurlijk wel altijd goed de voorwaarden waarvoor u verzekerd bent!
  • Vangnet
    Alle deelnemers van het BouwGarant keurmerk zijn aangesloten bij de Geschillencommissie. Mocht u een geschil hebben, dan kunt u daar voor meer informatie terecht. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij de Servicedesk van BouwGarant. Zodoende staat u er dus niet alleen voor.

Doordat het keurmerk BouwGarant eisen stelt aan bouwbedrijven op het gebied van vakmanschap en betrouwbaar kan niet zomaar iedereen het keurmerk BouwGarant dragen.

er informatie over het keurmerk BouwGarant kunt u vinden op de website van BouwGarant: www.bouwgarant.nl.