Kontakt
Aannmersbedrijf Hetter Bouw
Slawijkseweg 15
7077 AM Netterden
Homepage:www.hetterbouw.nl
Telefoon:0315239021
Fax:

BouwGarant

De zekerheid van BouwGarant:

Juiste diploma’s en verzekeringen
Iedereen kan zich aannemer noemen. Maar BouwGarantaannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. U weet dus zeker dat u een ervaren vakman inschakelt die zijn zaken op orde heeft.

Aantoonbare ervaring
BouwGarant-aannemers hebben aantoonbare ervaring in de bouw. Daardoor weten zij welke aanpak tot het beste resultaat leidt en kunnen ze u goed adviseren.

Duidelijke afspraken
De BouwGarant-aannemer zet samen met u alle afspraken op papier. Van offerte tot en met de oplevering. U komt dus niet voor verrassingen te staan.

Kwaliteitscontroles
BouwGarant-aannemers worden regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie. Alleen bedrijven die aan alle eisen voldoen, mogen het BouwGarant-keurmerk dragen.

Garantie
U kunt kiezen voor extra zekerheid door garantie af te sluiten. Let op: u bent zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van deze garantie.

Uitgebreide klachtregeling
BouwGarant kent een uitgebreide regeling waarbij het snel en adequaat oplossen van de klacht centraal staat. De BouwGarant Quick Scan is hier een voorbeeld van, hierbij doet een onafhankelijk deskundige op locatie een bindende uitspraak.

Geschillencommissie
Samen met de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis heeft BouwGarant de Geschillencommissie Verbouwingen en Nieuwbouw opgericht. Heeft u een probleem met uw aannemer? En u komt er samen niet uit, ook niet na bemiddeling door BouwGarant. Dan kunt u terecht bij deze onafhankelijke geschillencommissie.

De garantie van BouwGarant

Met de bouw van een woning of met een verbouwing zijn vaak grote bedragen gemoeid. Belangrijk dus om voor extra zekerheid te kiezen. Voor verbouw, onderhoud en renovatie kunt u de Verbouwgarantie zelf afsluiten. Bij nieuwbouw kiest u voor de Nieuwbouwgarantie, bij deze garantie adviseren wij u vooraf contact op te nemen met ons.

Zekerheid

Met de garantie van BouwGarant heeft u de zekerheid dat:

  • Bij faillissement van uw aannemer de extra afbouwkosten worden vergoed.
  • U garantie heeft tegen verborgen en constructieve gebreken (na oplevering).
Kijk voor meer informatie over BouwGarant op www.bouwgarant.nl