Kontakt

Betonlook tegels

De trendy betonlook tegels zijn geïnspireerd op moderne industriële gebouwen met grote betonnen muren en vloeren. Betonlook tegels zijn in zowel klein- als groot formaat verkrijgbaar. Wanneer de grote tegels worden gecombineerd met een smalle voeg zorgt dat voor een bijzonder aangename samenhang in uw vloer of muuroppervlak. Maar ook de klein formaat tegels stellen qua look & feel niet teleur. Vooral in kleinere ruimtes zorgen deze tegels voor een mooi effect.

De mogelijkheden van betonlook tegels zijn dan ook zeer divers. Zo zijn ze niet alleen uitermate geschikt voor installatie in grote en moderne ruimtes in de stad maar ook als contrast op het stucwerk in oudere gebouwen. Betonlook tegels zijn ook uitstekend buiten te gebruiken. Met deze tegels kan een mooie overgang van buiten naar binnen worden gecreëerd.

De oppervlakken van betonlook tegels variëren tussen ruw, met een lichte structuur of gepolijst. Het kleurenpalet biedt een breed scala aan verschillende tinten: van grijs tot licht-beige of bijna witte tinten.

Evenals bij betonnen muren en vloeren liggen de voordelen van betonlook tegels erg voor de hand. De betonlook tegels:

  • Slijten niet of nauwelijks. Hierdoor komt er nauwelijks stof vrij.
  • Zijn warmte- en vlekbestendig.
  • Zijn gemakkelijk te reinigen en daardoor erg hygiënisch.
  • Zijn erg goed te combineren met andere materialen.